Mantaro Ristretto Intenso Nespresso kompatibilis (45 kapszula)

3.690 Ft (ÁFA-val)
Különleges kávé az éjfekete ízélmény és a testes aromák szerelmeseinek. Összetéveszthetetlen ízvilága az étcsokoládés, karamelles és friss trópusi ízjegyek jól megkomponált összhangja. Tökéletes választás egy erős ristrettóhoz.

Mantaro Lungo Crema Nespresso kompatibilis (45 kapszula)

3.690 Ft (ÁFA-val)
100% arabica kávé, mely gazdag, citrusos-gyümölcsös ízjegyeket mutat. Egyedülállóan selymes ízvilága és alacsonyabb intenzitása miatt tökéletes választás azoknak, akik a teljes testi-lelki összhangot keresik a kávézás páratlan élményében. Alacsonyabb intenzitása miatt kiváló választás egy latte macchiatóhoz vagy hosszú kávéhoz.

Mantaro Espresso Rosso Nespresso kompatibilis (45 kapszula)

3.690 Ft (ÁFA-val)
Karakteres prémium kávé, mely kiváló választás egy finom eszpresszóhoz. Markáns, tüzes ízvilágának és különleges krémes, csokoládés ízjegyeinek köszönhetően tökéletes napindító, vagy éppen napközbeni élénkítő.

Mantaro Espresso Gold Nespresso kompatibilis (45 kapszula)

3.690 Ft (ÁFA-val)
100% arabica kávé, melynek kitűnő minőségét fokozza az aranybarna pörkölés, a kiegyensúlyozott aroma, és a kellemes narancsos, enyhén savas ízjegyek harmóniája. Egyedülálló választás a nap bármely pillanatában egy felejthetetlen cappuccinóhoz vagy latte macchiatóhoz.

TOVÁBBI MANTARO TERMÉKEK:

Mantaro Calma szemes kávé (1kg)

4.990 Ft (ÁFA-val)
Nagyszerűségét a speciális mikroklímájú dél-amerikai ültetvényről gondosan válogatott kávészemek adják. Masszív, élénk cremája különleges nedűt takar. A Mantaro Calma 100% arabica kávé, letisztult zamatát a lágy pörkölésnek köszönheti. Gazdag citrusos, gyümölcsös ízjegyeket mutat, egyedülállóan selymes ízvilága és alacsonyabb intenzitása miatt tökéletes választás azoknak, akik a teljes testi-lelki összhangot keresik a kávézás páratlan élményében.

Mantaro Ahora szemes kávé (1kg)

4.990 Ft (ÁFA-val)
Sajátos ízvilágát a legkiválóbb, 100% arabica kávészemeknek köszönheti. A kitűnő minőséget fokozza az aranybarna pörkölés, a kiegyensúlyozott aroma és a kellemes ízjegyek. A cremája világos aranybarna, ugyanakkor vastag és tartós, lágy esszenciával. Vezető ízjegyét tekintve bársonyosan krémes aromákkal dominál, harmonikus lecsengése enyhén savas és keserű, a grépfrút és narancshéj ízeire emlékeztet. A Mantaro Ahora a lágy, harmonikus íz és a közepes pörkölés tökéletes egyensúlyából született, ezért egyedülálló választás a nap bármely pillanatában.

Mantaro Mayu szemes kávé (1kg)

4.990 Ft (ÁFA-val)
A kávé legnemesebb tulajdonságait kihangsúlyozó, erős, karakteres prémium blend kávé, mely kiváló választás egy finom eszpresszóhoz. Jellegzetes, tüzes ízvilága és különleges aromája Dél-Amerika nedves, párás klímájának köszönhetően teljesedett ki igazán, és így nyerte el markáns, megjegyezhető jellegét és kellemesen krémes, csokoládés utóízét. Cremája mogyoróbarna, íze igazi espresso feelinget képvisel, ezért csakis espresso vagy ristretto formájában ajánljuk. Kesernyés ízvilága tökéletes napindító, vagy éppen napközbeni élénkítő.

Mantaro Walla szemes kávé (1kg)

4.990 Ft (ÁFA-val)
Dél-Amerika különleges kávékeveréke az éjfekete ízélmény és a testes aromák szerelmeseinek. Karakteres, ugyanakkor rendkívül izgalmas: a trópusi arabica és a lágy robuszta kávé ötvözete egy összetéveszthetetlen ízvilággal, jól megkomponált összhangban. Íze karamelles, étcsokoládés, határozottan jelen levő friss trópusi gyümölcsösséggel, nektáros aromákkal. A crema gyönyörű, erős, világos barna és kellően vastag. A Mantaro Walla tökéletes választás azoknak, akik nyitottak az újdonságokra, és szeretik kényeztetni magukat.

Mantaro instant jeges kávé italpor (25g)

190 Ft (ÁFA-val)
Igazi nyári kedvenc a MANTARO JEGESKÁVÉ, mely kitűnő ízét, hűsítő ízvilágát a válogatott kávékeveréknek köszönheti. Elkészítéséhez egy nagy pohár hideg tejre lesz csak szükség, és máris érezhető a kiegyensúlyozott aroma. A hűsítő jegeskávé igazi lendületet ad a nyári napokra.

Mantaro forró csokoládé italpor (25g)

190 Ft (ÁFA-val)
Mantaro forró csokoládé italpor. Felhasználási javaslat: oldjon fel 25 g terméket 125/150 ml langyos tejben ,melegítse forrásig majad várjon 1-2 percet amíg kicsit besűrűsödik. A tej/víz mennyiség növelésével/csökkentésével tudja hígítani /sűríteni ízlés szerint.

Mantaro fehér forró csokoládé italpor (25g)

190 Ft (ÁFA-val)
Mantaro fehér forró csokoládé italpor. Felhasználási javaslat: oldjon fel 25 g terméket 125/150 ml langyos tejben ,melegítse forrásig majd várjon 1-2 percet amíg kicsit besűrűsödik. A tej/víz mennyiség növelésével/csökkentésével tudja hígítani /sűríteni ízlés szerint.
Kosár

Bejelentkezés

Még nem regisztráltál?

Sütiket használunk a tartalmak és hirdetések személyre szabásához, közösségi funkciók biztosításához, valamint weboldalforgalmunk elemzéséhez.