1–9 termék, összesen 10 db

Lavazza Nespresso Espresso Armonico (10 kapszula)

1.190 Ft (ÁFA-val)
Telt ízű, testes dél-amerikai arabica kávék keveréke a pörkölt gabonafélék és a karamell ízjegyeivel, kényeztető, sötét, bársonyos krémmel. A kávékapszulák minden Nespresso kávégéppel kompatibilisek.

Lavazza Nespresso Espresso Colombia (10 kapszula)

1.190 Ft (ÁFA-val)
A kiegyensúlyozott, kellemesen gyümölcsös és gazdag ízvilágú arabica kávé az Andok vulkanikus sziklákkal és mély erdőkkel borított hegymagaslatairól származik. A kávékapszulák minden Nespresso kávégéppel kompatibilisek.

Lavazza Nespresso Espresso Deciso (10 kapszula)

1.190 Ft (ÁFA-val)
Az Espresso Deciso a brazil és a délkelet-ázsiai kávébabok kombinációjából született: lágy és testes brazil kávé, keleties, kakaós és fás jegyekkel, egy intenzív és bársonyos ízű keverékhez. A kávékapszulák minden Nespresso kávégéppel kompatibilisek.

Lavazza Nespresso Lungo Avvolgente (10 kapszula)

1.190 Ft (ÁFA-val)
A Közép- és Dél-Amerikából származó szemek teljes íze az afrikai arabica kávébabok kifinomult, aromás ízével vegyül egy bársonyos, teljes és testes ízű keverékben. A sötét pörkölés és a délkelet-ázsiai régiókból származó csipetnyi robusta aromás egyensúlyt teremt, amely feltárja a kakaós és a fűszeres árnyalatok értékes jegyeit. A kávékapszulák minden Nespresso kávégéppel kompatibilisek.

Lavazza Nespresso Lungo Leggero (10 kapszula)

1.190 Ft (ÁFA-val)

Lejárati idő: 2023.02.28.

A brazil arabica kávébabok édessége és az arabica kávé finom, aromás jegyei pompás keveréket alkotnak finom és aromás ízükkel, valamint rendkívül gyümölcsös és virágos jegyeikkel. A kávékapszulák minden Nespresso kávégéppel kompatibilisek.

Lavazza Nespresso Ristretto (10 kapszula)

1.190 Ft (ÁFA-val)
Legyen rövid, legyen erős, legyen Ristretto. A kevesebb néha több, még a kávé esetében is. Élje át, milyen intenzív élmény sűríthető egy ilyen kis csészébe. A kávémesterek úgy alkották meg ezt a keveréket, hogy a csokoládé és a karamell jegyek intenzív eleganciáját jelenítse meg. A kávékapszulák minden Nespresso kávégéppel kompatibilisek.

Mantaro Espresso Gold Nespresso kompatiblis kávékapszula (45db)

3.290 Ft (ÁFA-val)
100% arabica kávé, melynek kitűnő minőségét fokozza az aranybarna pörkölés, a kiegyensúlyozott aroma, és a kellemes narancsos, enyhén savas ízjegyek harmóniája. Egyedülálló választás a nap bármely pillanatában egy felejthetetlen cappuccinóhoz vagy latte macchiatóhoz.

Mantaro Espresso Ristretto Intenso Nespresso kompatibilis kávékapszula (45db)

3.290 Ft (ÁFA-val)
Különleges kávé az éjfekete ízélmény és a testes aromák szerelmeseinek. Összetéveszthetetlen ízvilága az étcsokoládés, karamelles és friss trópusi ízjegyek jól megkomponált összhangja. Tökéletes választás egy erős ristrettóhoz.

Mantaro Espresso Rosso Nespresso kompatiblis kávékapszula (45db)

3.290 Ft (ÁFA-val)
Karakteres prémium kávé, mely kiváló választás egy finom eszpresszóhoz. Markáns, tüzes ízvilágának és különleges krémes, csokoládés ízjegyeinek köszönhetően tökéletes napindító, vagy éppen napközbeni élénkítő.