Kedves Vásárlónk,

Szeretnénk tájékoztatni, hogy a kiszállítás az ünnepi időszakban is zavartalanul fog menni. A várható szállítási idő továbbra is 1-2 munkanap.

Amennyiben biztosra akarsz menni és frekventált helyen laksz, ajánljuk az expressz kiszállítást ami esetén a futárszolgálat, a következő munkanap 12:00-ig kiszállítja a csomagodat, ez a szolgáltatás csak megadott irányítószámokra érhető el és automatikusan megjelenik a pénztár oldalon amennyiben a szolgáltatás elérhető a te lakhelyeden.

A fenti feltételek a 11:00 előtt feladott rendelések esetén irányadóak.

Kérjük kiemelten figyelj oda a megfelelő címzésre, illetve biztosítsd, hogy valaki tartózkodjon a megadott címen.

 

A GLS Hungary közleménye az ünnepi szállításokkal kapcsolatban:

 

Tisztelt Partnerünk!

Közelednek az ünnepek, bizonyára Ön is mindent megtesz, hogy vásárlói, partnerei elégedettek legyenek és örömmel vegyék kézbe a hőn áhított termékeket vagy családi meglepetéseket, ajándékokat.

Vállalatunk azon van, hogy ebben minden támogatást megadjon, és ezúton szeretnénk Önt arról biztosítani, a GLS az idei karácsonyi csomagszállítási időszakban is maximálisan eleget tesz megbízói felé tett vállalásainak, hiszen jelentősen kibővített kapacitásokkal előre felkészültünk az ünnepi szezonra.

Annak érdekben, hogy biztosítsuk a legjobb minőséget a csúcsidőszakokban, így karácsonykor is, az idei évben komoly beruházásokat hajtottunk végre az egész rendszerben. Az infrastruktúra fejlesztés magában foglalta tizenhárom új depó megnyitását, a fővárosban és vidéken egyaránt, valamint szortírozó üzemünk bővítését is, ami által akár 25 ezer csomag / óra feldolgozási kapacitás is biztosított.

Megelőzve minden esetleges sajtóhíresztelést, a decemberben ismét jelentősen megnövekedett kiszállítandó csomagmennyiség ellenére, a GLS minden partnerének továbbra is folyamatosan nyújtja a szolgáltatást.

A Black Fridayt követő hetekben ügyfeleink csomagjainak, az összes eset több mint  99%-ában a felvételt követő munkanapon megkíséreltük a kézbesítését és ezt az arányt a karácsonyt megelőző időszakban is tartjuk.

A december 20-án átvett küldemények kézbesítését 21-án megkíséreljük, nem látunk jelenleg semmilyen olyan okot, amely azt mutatja, hogy késésekkel kellene számolni, kivéve, amennyiben a kiszállítást megnehezítő időjárási viszonyok lépnek fel.

Azon esetekben, amikor a címzett nem található otthon, vagy rossz a címzés, előfordulhat, hogy a csomag már csak Karácsony után kerül kézbesítésre.

Természetesen mindent megteszünk annak érdekében, hogy mindenkinek időre eljuttassuk a küldeményét.

Üdvözlettel

GLS Hungary