Blog

A Kávéáruház lett az Ország Boltja 2. helyezett!

Talán tudjátok, hogy évről évre megrendezik a webshopok versenyét, az Ország Boltja versenyt, ahol akár több száz webshop is indul a megtisztelő címért, több kategóriában. Tavaly és tavalyelőtt is a második helyezettek lettünk. És idén is.

Mit jelent a Minőségi díj?
A kiírás szerint létezik Népszerűségi díj és Minőségi díj, mi ez utóbbiban szereztük meg – immár harmadszor – a második helyet. A versenykiírás szerint a Ti szavazataitok és értékeléseitek dönt (ezért mindenképpen köszönettel tartozunk).
A szavazásban (értékelésben) ugyanis csak valódi, az Árukereső.hu-ról egy adott boltba érkező vásárlók vehetnek részt (tehát csak annak a szavazata érvényes, aki vásárolt is), és akik a vásárlás után az online megrendelésüket követően egy kérdőív kitöltésével értékelik a bolt szolgáltatásait, valamint a rendelés és kézbesítés menetét. E kérdőívek összesítése alapján ítélik oda a díjakat termék kategóriánként. 2013 óta, a korábbi évektől eltérően, minden kategóriában első, második és harmadik helyezést ítélnek oda, a három legmagasabb összesített értékelést elérő boltnak.

Akikre büszkék vagyunk: magunkra és Rád.
Magunkra azért, mert szerintetek is jól építettük fel a rendszerünket. A megrendelt kávét már másnap házhoz szállítjuk, igyekszünk nem tévedni és ha kérdésetek van figyelünk Rátok. Többféleképpen is próbálunk Veletek kommunikálni, kapcsolatot tartani: a Facebookon, az Instán, blogokban, hírlevélben, hogy mindig mindenről tudjatok, ami nálunk történik.
De sokkal büszkébbek vagyunk Rátok, és köszönjük. Egyrészt azt, hogy hisztek nekünk, minket választotok másrészt azt, hogy a kiküldött kérdőíveket visszaküldtétek és jó jegyeket adtatok nekünk.

Van hiányérzetünk
Persze van egy icipici hiányérzetünk, mert nagyon szerettünk volna nyerni, de nem baj, majd jövőre. Még jobbak, még gyorsabbak leszünk. Hogy megérdemeljük.
Addig is köszönünk Nektek mindent!

Vélemény, hozzászólás?