Dallmayr Caffé Crema Grande szemes kávé (1kg)

6.790 Ft (ÁFA-val)
A Dallmayr Caffé Crema Grande (100% Arabica) egy bársonyos, lágy keverék, mogyorós karakteres ízzel.

Dallmayr Classic szemes kávé (500g)

2.590 Ft (ÁFA-val)
A Dallmayr Classic az ideális indító kávé azon ártudatos élvezők számára, akik a Dallmayr márkára szavaznak. Egy kávé - ami minden alkalomhoz ideális.

Dallmayr Crema d’Oro Hakuna Matata szemes kávé (1kg)

6.590 Ft (ÁFA-val)
A Hakuna Matata kifejezés a szuahéli nyelvből származik, amely leginkább Kelet-Afrikában elterjedt. Szó szerinti jelentése: "Nincs probléma!", nyelvhasználatban inkább a „Minden rendben van!” kifejezés áll hozzá közelebb. A kávé őshazája szintén Kelet-Afrika, ahol máig a kontinens legkiválóbb kávébabjait termesztik. A 2022-es év különlegességét a Dallmayr pörkölőmestereinek művészete teszi tökéletessé. A Hakuna Matata jellegzetesen testes ízvilágát az étcsokoládé aromája és a finom gyümölcsös jegyek egészítik ki.

Dallmayr Crema d’Oro Intensa szemes kávé (1kg)

6.490 Ft (ÁFA-val)
A 100% arabica kávékeverékből készült Dallmayr Crema d'Oro Intensa szemes kávé jellegzetes, intenzív ízt, karakteres élményt kínál fűszeres ízjegyekkel. Hosszú pörkölésű, enyhén savas karakter.

Dallmayr Crema d’Oro szemes kávé (1kg)

6.590 Ft (ÁFA-val)
Gondosan összehangolt és finoman pörkölt Arabica kávé. Ennek eredményeként bársonyos, finom, könnyű krém és kiegyensúlyozott, enyhe aroma jellemzi.

Dallmayr Crema Prodomo szemes kávé (1kg)

6.590 Ft (ÁFA-val)
Dallmayr Crema Prodomo egy mély aromájú keverék, amelyet egyedi ízjegyek jellemznek. A kompozíció 100% Arabica kávéból áll, amely aromájával és mélységével lenyűgöző. Ez a finom kávé Etiópia hegyvidékéről származik, amelyet a kávé bölcsőjének és az első felfedezésének helyének tartanak.

Dallmayr Espresso d’Oro szemes kávé (1kg)

5.990 Ft (ÁFA-val)
Ehhez az eszpresszó specialitáshoz a jó minőségű arabica és a robuszta kávét rendkívül lassan pörkölik így íze igazán karakteres és lágy.

Dallmayr Espresso Grande szemes kávé (1kg)

6.190 Ft (ÁFA-val)

Lejárati idő: 2023.02.28.

A Dallmayr Espresso Grande egy erős espresso keverék, válogatott arabica és robusta szemekből. Intenzív íz, csokoládés utóízzel.

Dallmayr Espresso Intenso szemes kávé (1kg)

5.290 Ft (ÁFA-val)
Dallmayr Espresso Intenso egy különleges, intenzív keverék Arabica és Robusta kávéból. A tipikus olasz íz és a teljes aroma miatt ez a kompozíció a klasszikus napos olasz kávézókra emlékeztet.