1–9 termék, összesen 78 db

Barbaro Black Espresso Point kompatibilis (50 kapszula)

3.890 Ft (ÁFA-val)
Krémes, intenzív és összetéveszthetetlen. Csakúgy, mint a nápolyi kultúra és hagyomány, a fekete kávé keverék karakteres és egyedi íze. Testét és markáns ízét a Robusta kávékeverékeinek finom választékának köszönheti, amelyet intenzív aroma kísér a kakaó és dió jegyeit idézve. A kávékapszulák minden Espresso Point kávégéppel kompatibilisek.

Barbaro Cremoso Napoli Espresso Point kompatibilis (100 kapszula)

8.290 Ft (ÁFA-val)
Közvetlenül a nápolyi hagyományból származó Cremoso Napoli kávé keverék a klasszikus "nápolyi eszpresszó" esszenciáját testesíti meg. A kiegyensúlyozott és lehengerlő testes íz jellemzi, a keverék intenzitása hosszantartó ízélményt biztosít. A kávékapszulák minden Espresso Point kávégéppel kompatibilisek.

Lavazza Blue Amabile Lungo (100 kapszula)

12.090 Ft (ÁFA-val)
A Lavazza Blue Amabile Lungo (40% Arabica és 60% Robusta) brazil arabica és indiai robusta ötvözete, krémes, testes ízvilággal és kiegyensúlyozott utóízzel. A kávékapszulák minden Lavazza Blue kávégéppel kompatibilisek. A kapszulából hosszú kávé készíthető.

Lavazza Blue Choco Fondente (50 kapszula)

8.390 Ft (ÁFA-val)
A Lavazza Choco Fondente egy kellemes és pihentető szünet, az étcsokoládé intenzív aromájával. A kávékapszulák minden Lavazza Blue kávégéppel kompatibilisek. A kapszulából csokoládés forró ital készíthető.

Lavazza Blue Crema Lungo (100 kapszula)

11.990 Ft (ÁFA-val)
A Lavazza Blue Crema Lungo (100% Arabica) egy édes, illatos aromájú 100% arabicából készült keverék, kiváló minőségű brazil és indiai kávébabból. A kávékapszulák minden Lavazza Blue kávégéppel kompatibilisek. A kapszulából hosszú kávé készíthető.

Lavazza Blue Delicato Lungo (100 kapszula)

12.090 Ft (ÁFA-val)
A Lavazza Blue Delicato Lungo 100% Arabica kávé, amely a legkiválóbb brazíliai és indiai kávészemek egyesítésével született. A kávékapszulák minden Lavazza Blue kávégéppel kompatibilisek. A kapszulából hosszú kávé készíthető.

Lavazza Blue Espresso Decaffeinato (100 kapszula)

12.090 Ft (ÁFA-val)
A Lavazza Blue Espresso Decaffeinato (100% Arabica) Koffeinmentes, 100% arabica teljes, édes aromával és egy enyhén csokoládés utóízzel. A kapszulából espresso készíthető. A kávé koffeintartalma természetes eljárással lett kivonva a kávébabokból. A kávékapszulák minden Lavazza Blue kávégéppel kompatibilisek.

Lavazza Blue Espresso Dolce (100 kapszula)

12.090 Ft (ÁFA-val)
A Lavazza Espresso Dolce 100% Arabica kávéból készült, Brazília és Közép-Amerika kávéültetvényeinek egyedülálló kávészemeiből.  A modern termelési eljárásoknak köszönhetően édes aromával és ellenállhatatlan, sűrű bársonyos krémmel párosul. A termékkép illusztráció, az aktuális termékdesign a termékfejlesztések miatt változhat. A kávékapszulák minden Lavazza Blue kávégéppel kompatibilisek. A kapszulából espresso készíthető.

Lavazza Blue Espresso Gold Selection (100 kapszula)

12.790 Ft (ÁFA-val)
A Lavazza Blue Espresso Gold Selection (70% Arabica és 30% Robusta) válogatott kávészemek Közép és Dél-Amerikából Kaapi Royale Indiai és Jávai Robustával. A termékkép illusztráció, az aktuális termékdesign a termékfejlesztések miatt változhat. A kávékapszulák minden Lavazza Blue kávégéppel kompatibilisek. A kapszulából espresso készíthető.