Mind a(z) 7 találat megjelenítése

Mövenpick Caffé Crema Gusto Italiano szemes kávé (1kg)

6.590 Ft (ÁFA-val)
A világ legjobban növekvő régióiból származó kiváló kávébab a Caffè Crema Gusto Italiano alapja. Az Arabica és a testes Robusta fenséges keveréke. Gazdag aromája a hosszú pörkölésnek köszönhető.

Mövenpick Caffé Crema szemes kávé (1kg)

5.890 Ft (ÁFA-val)
A Mövenpick ebben a sokoldalú kávéban az intenzív aromát ötvözi a bársonyos, arany krémmel. A 100% hegyvidéki Arabica babból készült finom keverék.

Mövenpick Der Himmlische szemes kávé (1kg)

5.890 Ft (ÁFA-val)

A szavatossági ideje: 2023.06.30.

A Mövenpick nagyszerű, 100% Arabica babból készült klasszikusa tökéletes harmóniát tükröz az íz és a testes aroma között. A legjobb területek közül kiválasztott finom kávébab képezi ennek az aromás, kiegyensúlyozott kávénak az alapját. Finom és érzéki, igazi élvezet minden napszakban.

Mövenpick El Autentico szemes kávé (1kg)

6.090 Ft (ÁFA-val)
A Mövenpick El Autentico gazdag, kiegyensúlyozott ízét a finom, gondosan feldolgozott hegyvidéki kávébab adja. A gazdag keverék tökéletesen használható bársonyos habú caffè-cremához és eszpresszó-alapú italokhoz, például cappuccino és latte macchiato. A Mövenpick El Autentico 100% -ban a Rainforest Alliance által tanúsított gazdaságok kávébabjaiból készül.

Mövenpick Espresso szemes kávé (1kg)

6.590 Ft (ÁFA-val)
A Mövenpick kávéja a tökéletes eszpresszóhoz. Páratlan ízgazdagsággal, harmonikus, lekerekített intenzitással és élénkítő aromákkal. Élvezze a legfinomabb Arabica kiegyensúlyozott keverékét, egy csipetnyi testes Robusta-val.

Mövenpick Latte Art szemes kávé (1kg)

5.190 Ft (ÁFA-val)
A Mövenpick Latte Art a legújabb, kiváló minőségű kínálata a svájci gyártónak. Ideális minden tejjel elkészített speciális kávéhoz, például cappuccino vagy latte macchiato készítésé

Mövenpick Schümli szemes kávé (1kg)

5.890 Ft (ÁFA-val)
A Mövenpick Schümli (100% Arabica) a különleges válogatásnak és pörkölésnek köszönhetően a kávé nagyon testes, íze pedig különösen enyhe. Alacsony savtartalom a kíméletes pörkölésnek köszönhetően.