Angels’ Caffé Bar szemes kávé (1kg)

2.890 Ft (ÁFA-val)
Étcsokoládés robusta keverék.

Angels’ Oro szemes kávé (1kg)

4.390 Ft (ÁFA-val)
Angel’s Coffee Oro minőségi szemeskávé. 50% arabica, 50% robusta keveréke. Minőségi, finom, karakteres íz jellemzi.

Aster Bunna Medium szemes kávé (1kg)

9.990 Ft (ÁFA-val)
Etiópia nagymúltú, klasszikus kávéja! Az Aster Bunna brand közel 25 éves múltra tekint vissza, ennek köszönhetően Afrika egyik legrégebbi és legmegbízhatóbb márkája. A családi vállalkozást ma is az alapító, Aster Mengesha vezeti fiával, Dawit Degu-val. A cég számára fontos a női szerepvállalás, ezért többnyire női dolgozók segítik a kávé útját generációk óta. Minőségi pörkölt blend kávéikkal nem csak Etiópia szerte, de világszinten is nagy elismerésre tettek szert. Közepes pörkölés, klasszikus ízjegyek.

Fresh Coffee Black szemes kávé (1kg)

2.890 Ft (ÁFA-val)
Termékcímke nélkül, termékleírást, származást, lejárati időt tartalmaz magyar nyelven, gépi felhasználásra. Egy erős karakteres ugyanakkor kellemes kávé indonéz és vietnámi robusta keverékéből.

Grancafé Salina szemes kávé (1kg)

3.990 Ft (ÁFA-val)
Válogatott, előmosott zöld-kávé szemek, kézműves pörkölés, mindez megfizethető áron. A SALINA Vending szemes kávé a gondos pörkölésnek és az azonnali oxigénmentes csomagolásnak köszönhetően hosszú ideig megőrzi frissességét.

Grancafé Stromboli szemes kávé (1kg)

4.890 Ft (ÁFA-val)
Válogatott, előmosott zöld-kávé szemek, kézműves pörkölés, mindez megfizethető áron. A STROMBOLI Vending szemes kávé a gondos pörkölésnek és az azonnali oxigénmentes csomagolásnak köszönhetően hosszú ideig megőrzi frissességét.

Grancafé Vulcano szemes kávé (1kg)

3.590 Ft (ÁFA-val)
Nem csak nevében, hanem valójában kirobbanó íz, mindez megfizethető áron. A VULCANO Vending szemes kávé a gondos pörkölésnek és az azonnali oxigénmentes csomagolásnak köszönhetően hosszú ideig megőrzi frissességét.