Az első kávétól

Tudjuk, hogy már szinte menekülsz a Rólunk résztől – mi is.

Ebben a menüpontban általában azt olvashatod, hogy mikor alakult a cég. Azt, hogy milyen dinamikusan növekszik, és természetesen azt is, hogy „nálunk a vevő az első”

Ehelyett beszéljünk arról, hogyan adtuk el az első kávéinkat!

Nem, nem közvetlenül kávét értékesítettünk, hanem szolgáltatást, kávéautomatákat üzemeltettünk. A weboldalunk csak egy bemutató oldal volt, ahol a szolgáltatást és a gépekben használt termékeket, kávékat is feltüntettük. Az automatákon közvetített szolgáltatásnak köszönhetően néhány tízezer kávét főztünk le 2018-ban.

A mai napig emlékszünk a pillanatra, amikor az első vásárlói érdeklődés érkezett a bemutató oldalra. Emlékszünk az első kiló eladott kávéra a Valente Aroma Bar-ra, aki rendelte, az örömre, amit éreztünk. Fogalmunk nem volt mi történik ezután.

Ma, már tudjuk…

36 000 000 kávé

A Valente Aroma Bar óta rengeteg fantasztikus, izgalmas és különleges kávénk volt, lehet, hogy te is megkóstoltad valamelyiket.

A vevőink Európa 9 országában 36 000 000 csésze kávét főztek le azokból a kávékból, amit tőlünk vásároltak 2022-ben. Nem csak szemes, hanem őrölt kávékat, kapszulákat is beszerezhettek tőlünk.

A Kavearuhaz.hu jelenleg az ország piacvezető kávé webáruháza, már 2. éve mi vagyunk az Ország Boltja versenyen a Szórakozás és kikapcsolódás termékkategóriában a 2. helyezettek.
Mindezt nektek köszönhetjük. Mert megbíztok bennünk, mert minket választotok.
A Kavearuhaz.hu története nem a miénk, hanem mindannyiunké.

Köszönjük nektek!