Pellini Aroma Oro Gusto Intenso szemes kávé (1kg)

9.390 Ft (ÁFA-val)

Lejárati idő: 2023.03.08.

Tradicionális olasz pörkölésű, 70% Arabica és 30% Robuszta kávéválogatás, melyet közvetlenül a termőterületen szelektáltak. Intenzív ízvilágát hosszantartó csokoládés, mogyorós aromáját fűszeres jegyek foglalják keretbe.

Pellini Aroma Oro szemes kávé (1kg)

9.890 Ft (ÁFA-val)
Tradicionális olasz pörkölésű, 80% Arabica és 20% Robusta káváválogatás, melyet közvetlenül a termőterületen szelektáltak. Felismerhető kifinomult és kiegyensúlyozott testességéről és egyenletes aromájáról. Kitűnő crema, kivételes illat és közepes koffeintartalom jellemzi. Étcsokoládés ízvilágában pirított magvas, mandulás, marcipános jelleg is felfedezhető, melyet mokkás és enyhén kakaós, fűszeres lecsengés koronáz meg.

Pellini Break Rosso szemes kávé (1kg)

3.890 Ft (ÁFA-val)
Erőteljes, intenzíven testes aromájú kávékeverék. A magas robuszta tartalmának és a tradicionális olasz pörkölésnek köszönheti édeskés, karamellás utóízét és krémben kiemelkedően gazdag jellegét.

Pellini Break Verde szemes kávé (1kg)

4.690 Ft (ÁFA-val)
Kiváló minőségű arabica és robusta kávék keveréke. Az ideális összetételnek és a tradicionális olasz pörkölésnek köszönheti karakteres ízvilágát és krémben gazdag jellegét.

Pellini Crema Classica szemes kávé (1kg)

4.690 Ft (ÁFA-val)
Kiváló minőségű arabica és robusta kávék keveréke. Az ideális összetételnek és a tradicionális olasz pörkölésnek köszönheti karakteres ízvilágát és krémben gazdag jellegét. (A Pellini Break Verde új csomagolásban)

Pellini Espresso Bar Cremoso szemes kávé (1kg)

7.390 Ft (ÁFA-val)
Íz gazdag és harmonikusan testes kávéspecialitás. Aromája kiegyensúlyozott és hosszan tartó  melyben a pirított magvas, mogyorós jegyek szépen felismerhetők. A kíméletes olasz pörkölésnek és az ideális arabica - robuszta összetételnek köszönhetően kivételesen gazdag íz világgal rendelkezik.

Pellini Espresso Bar Gran Aroma szemes kávé (1kg)

7.690 Ft (ÁFA-val)
Különlegesen lágy ízvilágú 100% arabica kávé melynek aromájában a csokoládés, mogyorós aromák szépen felismerhetőek. A bársonyosan testes espresso kedvelőinek ajánljuk.

Pellini Espresso Bar Vivace szemes kávé (1kg)

6.490 Ft (ÁFA-val)
Élénk, testes, igazi olasz, íz élmény. Testes és kiegyensúlyozott aroma, az igazi olasz eszpresszó intenzitásával. Kivételes gondossággal válogatott arabica és robuszta kávékeverék.

Pellini La Crema del Caffe – Aroma e Gusto szemes kávé (1kg)

3.490 Ft (ÁFA-val)
A La Crema del Caffe 80% Robusta és 20% Arabica kávébabokból készült. Ideális olasz eszpresszó és cappuccino készítéshez. Olasz pörkölés, magas koffein tartalom jellemzi.