1–9 termék, összesen 37 db

Aster Bunna Medium őrölt kávé (250g)

2.490 Ft (ÁFA-val)
Etiópia nagymúltú, klasszikus kávéja! Az Aster Bunna brand közel 25 éves múltra tekint vissza, ennek köszönhetően Afrika egyik legrégebbi és legmegbízhatóbb márkája. A családi vállalkozást ma is az alapító, Aster Mengesha vezeti fiával, Dawit Degu-val. A cég számára fontos a női szerepvállalás, ezért többnyire női dolgozók segítik a kávé útját generációk óta. Minőségi pörkölt blend kávéikkal nem csak Etiópia szerte, de világszinten is nagy elismerésre tettek szert. Közepes pörkölés, klasszikus ízjegyek.

Bosalbe Blues őrölt kávé (250g)

1.990 Ft (ÁFA-val)
Mosott Arabica kávékból és a legjobb mosott ázsiai Robusta kávékból áll, az édesség és a test tökéletes és kiegyensúlyozott keverékét képviseli. Az afrikai mosott Arabica különösen illatossá teszi, és különösen tartós csokoládés utóízt ad a kávénak. Az alapanyag körültekintő megválasztása, a közepes/intenzív pörkölési folyamattal kombinálva kiemeli annak édességét és eleganciáját, miközben rendkívül testessé teszi. A krém megjelenése mogyorós, világos csíkokkal, némi mahagóni árnyalattal társul, tartós és sűrű. Az illata gazdag és elegáns, csokoládé és virágok illata keveredik az illatos kenyérre jellemző pirított illattal. Kiegyensúlyozott íz, telt és bársonyos utóíz, amely a csokoládéra emlékeztet.

Bosalbe Deca koffeinmentes őrölt kávé (250g)

2.490 Ft (ÁFA-val)
A legjobb mosott Arabica kávékból, valamint mosott ázsiai Robusta kávékból áll, ideális keverék azok számára, akik soha nem akarják megfosztani magukat az eszpresszó élvezetétől. Rendkívül alacsony koffeintartalom (átlagosan kevesebb, mint 0,05%), emellett könnyű a gyomornak is, mivel alacsony savtartalmú. A szigorú alapanyag-választásnak és a kifinomult koffeinmentesítési eljárásnak köszönhetően olyan magas minőséget ér el, hogy az íze megkülönböztethetetlen a koffeines kávétól. A különösen intenzív pörkölés és a piacon elérhető legjobb Robusta teljes és kiegyensúlyozott keveréket alkot. A krém színe mogyorós, a mosott Arabica fajtákra jellemző világosabb csíkokkal. A krém tartóssága jó, a textúrája nagyon finom, tartóssága közepes. Az illat intenzitása közepes, virágos és csokoládés hatással. Az ízek kiegyensúlyozottak, a test bársonyos; utóíze mérsékelten tartós, fűszeres és virágos érzetekkel, illatos kenyér alappal.

Bosalbe Jazz őrölt kávé (250g)

1.590 Ft (ÁFA-val)
A legjobb válogatott afrikai és ázsiai Robusta kávékból áll, brazil Arabicával párosítva, az erő és a test tökéletes kombinációját képviseli. Az egyes fajtaválasztásra fordított figyelem, a közepesen intenzív pörköléssel kombinálva ideálissá teszi étkezés utáni fogyasztásra. A krém tartós, sűrű, intenzív mogyoró színű, sötétebb tükröződésekkel, néha mahagónira emlékeztet. Az illata intenzív és erőteljes, jellegzetes kenyér és keserű kakaó aromával. Az ízek egyensúlya jó, az utóíz különösen tartós, telt és szirupos, édeskés aláfestéssel.

Bosalbe Rock őrölt kávé (250g)

2.390 Ft (ÁFA-val)
Kizárólag a legjobb kávékból készült. A natúr és mosott Arabica a tökéletes keverék a szakemberek számára. Édes és elegáns, ellenőrzött alapanyagból, közepes/intenzív pörkölés, rendkívül kiegyensúlyozott és kifinomult ízvilág. A krém színe mogyoró, vöröses és mahagóni tükröződésekkel, világosabb csíkokkal. A krém tartóssága kiváló, közepesen sűrű. Az illata intenzív és kellemes, csokoládé, gyümölcsös és virágos jegyekkel. Az ízek kiegyensúlyozottak, a test kerek, bársonyos; az utóíz telt és kitartó, fűszeres és virágos érzetekkel, melyek a csokis és pirított illatos kenyérrel keverednek.

Bosalbe Soul őrölt kávé (250g)

2.190 Ft (ÁFA-val)
A legjobb természetes és mosott Arabica kávékból, mosott ázsiai Robusta kávéból áll, ideális keverék azon szakemberek számára, akik édes és

Costa Coffee Colombian Roast őrölt kávé (200g)

1.190 Ft (ÁFA-val)
Gazdag ízvilágú, 100%-ban Arabica kávészemeket tartalmazó kávékülönlegesség. Kizárólag a világ egyik legnépszerűbb kávétermő területeiről, Kolumbia napsütötte domboldalairól származó kávészemeket tartalmaz. Méz és égetett karamell édeskés jegyei, gyümölcsös és citrusos ízvilág jellemzik.

Costa Coffee Signature Blend Dark Roast őrölt kávé (200g)

1.190 Ft (ÁFA-val)
Arabica és Robusta kávészemek egyedi keveréke, a sötét pörkölésnek köszönhetően gazdag karamellás aroma, pörkölt mogyoró és csokoládés jegyek teszik tökéletessé az ízélményt.

Costa Coffee Signature Blend Medium Roast őrölt kávé (200g)

1.190 Ft (ÁFA-val)
Arabica és Robusta kávészemek egyedi keveréke, tejjel fogyasztva enyhe kekszes ízvilág juthat róla eszünkbe. A lassú pörkölésnek köszönhetően selymes és mogyorós ízvilág és gazdag aroma jellemzi.