Blog

A Kávéáruház lett az Ország Boltja versenyen a 2. helyezett

Biztosan tudjátok, hogy minden évben megrendezik az Ország Boltja versenyt, ahol 2 különböző kategóriában – a népszerűség és a minőség – versenyeznek egymással a webáruházak. A tavalyi második hely után idén „megvédtük” a címünket és ismét a Kávéáruház az Ország Boltja ezüstérmes.

Büszkélkedünk!

Ismersz minket, tudod rólunk, hogy szinte soha nem büszkélkedünk, hiszen semmi nem fontosabb nekünk, mint te, aki olvas, aki tőlünk vásárol. Ám most mégis kivételesen megtesszük, mert hatalmas örömünkre idén – ahogy tavaly is – ezüstérmesek lettünk az Ország Boltja versenyen a Szórakozás és kikapcsolódás kategóriában.

Ország Boltja 2. helyezett

Azért is vagyunk különösen büszkék mert a versenyre (összességében) több mint 2000 webáruház nevezett. A Minőségi díj kategóriában viszont kizárólag azok az áruházak indulhattak, akik az az Árukereső Megbízható Programjához tartoznak.
Itt nem a kattintások száma, a tömeges elérés, hanem a vásárlók vélemény, a vásárlói élmény számított (mennyire elégedettek a szolgáltatásainkkal, mennyire volt könnyű a honlapot használni és mennyire informatív).

Jövőre győzni szeretnénk (és ezért mindent megteszünk)

A két második hely egyszerre megható és bosszantó, hiszen olllyyyaaaan közel voltunk a vágyott első helyhez, ezért elhatároztuk, hogy idén még jobbak leszünk. Még jobban odafigyelünk rád, még több blogot írunk, még aktívabbak leszünk a Facebook oldalon és mindent megteszünk, hogy tökéletes élményt nyújtsunk neked.
Köszönjük, hogy ránk szavaztál, köszönjük a rengeteg jó értékelést.
https://kavearuhaz.hu/

5 említés a “A Kávéáruház lett az Ország Boltja versenyen a 2. helyezett” cikkben/cikkekben

 1. coltbusiness szerint:

  Sziasztok!
  Óriási gratuláció,további sok sikert kivánok!
  coltbusiness

  1. KAVEARUHAZ.HU szerint:

   Köszönjük szépen! 🙂

 2. part2739 szerint:

  Gratulálok .De számomra TI az első helyen vagytok!!!Kevés bolt tud veletek versenybe szállni

 3. agijanos2 szerint:

  Gratulálok , évek óta csak jó tapasztalataim vannak a minőség, a megrendelés kezelése ,és a kiszállítás terén,
  ahol tudom, népszerűsítem a KAVEARUHAZ.HU-t !
  Nálam is az I. helyet viszitek !!!

  1. KAVEARUHAZ.HU szerint:

   Köszönjük szépen a pozitív visszajelzést és az ajánlást! Nagyon örülünk, hogy évek óta megelégedéssel használja szolgáltatásainkat és termékeinket. A vásárlóink elégedettsége számunkra a legfontosabb, ezért mindig igyekszünk a lehető legjobb minőséget nyújtani. Fogyassza egészséggel a kávét, és reméljük, hogy továbbra is vásárlónk marad!

Vélemény, hozzászólás?