Blog

Dallmayr Crema D’Oro Selection Namasté

A Dallmayr évről évre új színfoltot tesz a Crema D’Oro „család” kínálatába. Ez a SELECTION vonal. Ezekben a kávé válogatásokban mindig egy különleges kávé területről kapunk üdítő ízelítőt egy szép csomagolásban. (Brasilien, Mexiko, Karibik, Hakuna Matata)

Namasté

Senki sem tudja biztosan hogyan érkezett a kávé Indiába, ebbe a tradicionálisan teaivó országba. A legenda szerint egy indiai zarándok csempészett be kávémagokat Arábiából a 17. században és kezdte el művelni az első kávécserjéket az ország déli részén.

Idei különleges válogatásunk is Indiának ebből a déli országrészéből származik: tökéletes hegyvidéki arabica-, és válogatott robusta kávébabok csodálatos keveréke.
Tökéletes pörkölés a Dallmayr saját üzemében, amelynek eredménye egy testes kávé, diós és szerecsendiós ízvilággal, valamint a karamell finom édességével átitatva.

Tudtad?

Indiában a hindi nyelven beszélő régiókban az emberek gyakran üdvözlik egymást azzal, hogy “Namasté” -t mondva összeteszik kezüket közel a szívükhöz. India határain kívül ez a köszöntés a jóga gyakorlatából lehet ismerős. Ez egy mély tisztelet kifejezése, és azt jelenti: “Előtted meghajlok.” A csomagot egy lótuszvirág – a tisztaság szimbóluma – díszíti, a Namasté felirat pedig kifejezi az idei különleges kiadású kávé tiszta élvezetét.

Itt vásárolhatod meg a legújabb vállogatást: Dallmayr Namasté

2022 év kedvence itt: Dallmyr Hakuna Matata

Vélemény, hozzászólás?