Hűségprogram feltételei

A Hűségprogram általános feltételei

A Hűségprogrammal kívánjuk kifejezni köszönetünket a hűséges ügyfeleinknek. A következő feltételek vonatkoznak a Hűségprogram általános felépítésére és szabályaira, beleértve a Hűségpontok gyűjtését és a Hűségpontok beváltását.

1. Részvétel

Minden bejelentkezett felhasználó jogosult a részvételre.

2. Hűségpontok

2.1 Általános feltételek

A vásárló minden elköltött 100 Ft után 1 Hűségpontot kap.

A Hűségprogram kalkulációja a Hűségpontok alapján történik, amelyeket feltöltünk a felhasználó Hűségszámlájára. A Hűségpontokat az e fejezetben feltüntetett célokra lehet felhasználni. Egyéb hűségprogramok bónusz pontjait (pl. más cégek hűségpontjai) nem válthatóak Hűségpontokra. A Hűségszámlák és jóváírások nem átruházhatóak és nincs készpénz értékük. A felhasználó Hűségszámlájának aktuális egyenlege elérhető a KAVEARUHAZ.HU oldalon a “FIÓKOM” menüpont alatt, és bármikor megtekinthető.

2.2 Pontok gyűjtése

A Hűségpontok gyűjtése automatikusan történik minden rendeléssel, 2019. május 19.-vel kezdődően, a rendelés ellenértékének a KAVEARUHAZ.HU rendszerébe történő bekönyvelésével egyidejűleg. Minden teljesen kiegyenlített rendeléskor Hűségpontokat írunk jóvá a felhasználó Hűségszámláján. A felhasználó a rendelés összegéig 100Ft-onként 1 Hűségpontot kap. Bizonyos különleges ajánlatok esetén további Hűségpontokat gyűjthet a felhasználó, a KAVEARUHAZ.HU oldalon ismertetett értékben.

2.3 Hűségpontok jóváírása alóli kivételek

Nulla Ft értékű termékekre, beváltott utalványokra, egyéb kedvezményekre, illetve újbóli kiszállításra nem gyűjthetők Hűségpontok. Egyéb speciális esetekben sem történik Hűségpont jóváírás.

2.4 A Hűségpontok jóváírásának folyamata

A Hűségpontokat automatikusan jóváírjuk a felhasználó Hűségszámláján, amint a rendelés ellenértékét maradéktalanul kifizették. A jóváírást azon felhasználói fiókokba töltjük föl, amelyről a rendelést küldték. Amennyiben egy felhasználó különböző felhasználói fiókokból küld megrendeléseket, a Hűségpontokat ezen rendeléseknek megfelelően írjuk jóvá. Hűségpontokat nem lehet egyik ügyfélszámláról a másikra átvinni.

2.5 A Hűségpontok lejárata

Amennyiben a Hűségpontokat 12 hónapon belül nem váltják be lejárnak. A pontok abban az esetben is lejárnak, ha a felhasználói fiók jogos indokkal zárolásra kerül.

3. A Hűségpontok beváltása

3.1 Általános feltételek

Minden résztvevő beválthatja a Hűségpontjait. 1 Hűségpont értéke 1 Ft. A Hűségpontok a Hűségszámlán vannak feltűntetve.

3.2 A Hűségpontok beváltásának feltételei

Az Hűségpontokat a pénztár oldalon lehet beváltani a vásárlás véglegesítésekor.

4. Egyéb

4.1 A Program megszűnése

A KAVEARUHAZ.HU fenntartja a jogot a Hűségprogram bármilyen időpontban történő megszüntetésére, vagy egyéb más programmal való lecserélésére.

4.2 Változtatások

A KAVEARUHAZ.HU fenntartja a jogot a Hűségprogram feltételeinek, vagy egyéb írásos részvételi feltételek bármely időpontban történő módosítására vagy változtatására. A fenti feltételek módosítását vagy változtatását ezen weblapon hozzuk nyilvánosságra.

Kosár
Bejelentkezés

Még nem regisztráltál?