Blog

Öt ok, amiért a kedvenced lesz majd a kapszulás kávé

kávékapszula

A kapszulás kávé megosztó: sokan nagyon szeretik a kényelmet a megbízható ízt, a könnyű elkészítését, másoknak idegen és valamiért nem rajonganak érte. Ebben a cikkben összegyűjtöttük a kapszulás kávé előnyeit. Olvasd el, mert megkönnyíti azt, melyik oldalra állj.

Kávé gombnyomásra

Nem mindenki engedheti meg magának a modern, őrlős, akár több százezer forintos otthoni kávégépeket (és nem is feltétlen érik meg: a hosszú kávét tejjel, te is könnyedén el tudod készíteni, ehhez nem kell kávégép) A kapszulás kávégépek mások. Alacsony az áruk, csak meg kell vásárolni hozzájuk az (egyébként csodás ízesítésű) kávékapszulákat és gombnyomásra kész a kávéd. De mit nyújtanak ezen felül? Miért lehet jó döntés egy kapszulás kávéfőző és a kávékapszula? Íme.

Kényelmes

A munkaigényes kávékészítés helyett a kávékapszulákat előre kimérik, megőrlik, és a pontos íz miatt kibalanszírozzák. A kávékapszulával nem kell aggódni a vízmennyiség, a víz hőmérséklet, a tömörítés stb. miatt. Egyszerűen készen van.

Finom kávét készítenek

A hagyományos kávé készítéskor számos dolgot kell figyelembe venni, és sok mindent kell tökéletesíteni: a kávészemek pontosan a megfelelő időben történő őrlésétől kezdve a megfelelő nyomáson történő kávétömörítésig sok tényező befolyásolhatja az ízt. A kapszulás kávéban ezt már megtették, a gép pontosan tudja mit és hogyan kell tennie. Így gombnyomásra finom kávét kapsz. (És sztenderden finomat, mert nem változik a kávé íze)

Időt és energiát takaríthatsz meg

A Nescafe dolce gusto kompatibilis kapszulák használatával a kávé elkészítési ideje csökken. Persze nem csak ezt az időt spórolod meg, hanem azt is, amit arra szánnál, hogy a megfelelő kávét válaszd, megőröld, ízesítsd. És még baristának sem kell lenned a gyönyörű kávéhoz.

Tovább frissek. És nem kell takarítanod

Beszéljünk először a tisztaságról. A kávégépek nagy részét tisztítani kell időnként (kívül és belül is). A kapszulás kávégépet nem. Nincs mellé fröccsenő kávé, nincs elgurult kávészem, nincs fröcskölés, csak a tiszta kávé van. A kávékapszulák tovább maradnak frissek, mint a hagyományos kávék mert a felbontásig megőrzik az ízüket és az illatukat. Ennek az az oka, hogy a kávébabokat azonnal pörkölik, őrlik, tömörítik és csomagolják. Ez megakadályozza az oxigénnel és a nedvességgel való érintkezést, így sokkal tovább marad friss.

Végtelen ízváltozatok

Szinte hihetetlen, hogy mennyi különböző ízben elérheted a kapszulás kávét, így biztosan megtalálod a személyes kedvencedet. Ennél még szuperebb hír az, hogy a kedvenc kapszulád mindig pontosan olyan ízű lesz, mint amit megszoktál.
Ismerd meg a kávékapszuláinkat, kattints: https://kavearuhaz.hu/termekkategoria/kavekapszula/

Vélemény, hozzászólás?