1–9 termék, összesen 15 db

Lavazza Point Aroma Club Espresso (100 kapszula)

11.990 Ft (ÁFA-val)
100% Arabica kávé keveréke Brazíliából és Délkelet-Ázsiából, testes, tartós ízzel. Egy közepes pörkölésű testes, ugyanakkor finom keverék. A különleges pörkölés és őrlési finomság garantálja a krémes illatos espressot. A kávékapszulák minden Espresso Point kávégéppel kompatibilisek.

Lavazza Point Aroma Club Gran Espresso (100 kapszula)

12.090 Ft (ÁFA-val)
A Lavazza EP Aroma Club Illatos brazil és délkelet-ázsiai arabica (100%) kávékeverék, édeskés, karamellás ízvilággal. Elsősorban hosszúkávé készítéséhez ajánljuk. A kávékapszulák minden Espresso Point kávégéppel kompatibilisek.

Lavazza Point Aroma e Gusto Espresso (100 kapszula)

11.990 Ft (ÁFA-val)
Egy közepes pörkölésű kávékeverék a legjobb Brazil Arabicából és Kelet-Afrikai és Vietnámi Robustából. Ez egy teljes ízű espresso, vastag krémmel, intenzív fűszeres ízzel.

Lavazza Point Crema & Aroma Espresso (100 kapszula)

11.990 Ft (ÁFA-val)
A legjobb közép- és dél-amerikai Arabica (40%) és a legkiválóbb afrikai Robusta (60%) keveréke. Egy erős keverék édes hosszan tartó utóízzel. Az eredmény egy erős aromával rendelkező espresso, testes, intenzív és hosszantartó utóíz.

Lavazza Point Crema & Aroma Gran Espresso (100 kapszula)

11.990 Ft (ÁFA-val)
A Lavazza Crema & Aroma Gran Espresso egy testes, intenzív aromájú hosszú kávé, hosszantartó és kiegyensúlyozott utóízzel. Egyesíti a kiváló dél- és közép-amerikai Arabica kávékat a legjobb fajta indonéz Robustával. A kávékapszulák minden Espresso Point kávégéppel kompatibilisek.

Lavazza Point Decaffeinato koffeinmentes kávé (50 kapszula)

6.990 Ft (ÁFA-val)
A Lavazza EP Decaffeinato 100% Arabica kávé, ami a legkiválóbb dél-amerikai kávéültetvényekről származik. A különleges eljárású pörkölés biztosítja a koffeinmentes kávé testességét és krémességét, amelyek egyben a Decaffeinato megkülönböztető jegyei is. Közepes pörkölési eljárással készült édes aromájú kávé. A kávékapszulák minden Espresso Point kávégéppel kompatibilisek.

Lavazza Point Di Piú tejfehérítő (50 kapszula)

6.990 Ft (ÁFA-val)
Kávéfehérítő kapszula, ideális csokoládés italok, latte és egyéb tejes italok készítéséhez. A kávékapszulák minden Espresso Point kávégéppel kompatibilisek.