Összeszedtünk néhány fontos tudnivalót annak érdekében, hogy minél zökkenőmentesebben legyen lehetősége nálunk leadott rendelésének átvételére.
FONTOS! A szállítási és termékátvételi idők partnereink leterheltségétől függően időszakosan a normál mértékhez képest megnőhetnek. Kérem az ünnep előtt legyen türelemmel, mindent megteszünk a rendelések mielőbbi célba érésének biztosítása érdekében.

Kiszállítás

Az ünnepek előtti kiszállítás folyamatosan zajlik. A beérkező rendeléseket érkezési sorrendben folyamatosan dolgozzuk fel és adjuk át szállító partnerünknek. A termékekből folyamatos raktárkészlettel rendelkezünk ezért a termékek munkanapokon 13:00 előtt leadott rendelés esetén aznap feladásra kerülnek.

Kérem rendelése leadásakor vegye figyelembe, hogy a csomagautomatákba történő szállítás az ünnep előtti héten meghosszabodhat (2-4 munkanap a feladástól számítva). A rugalmasabb kézbesítés esetén is érdemes figyelembe venni, hogy az utolsó időszakban a csomagautomaták megtelhetnek, illetve a szállítás csúszhat, lehetőség szerint a csomagpontokat és házhozszállítási szállítási módokat részesítsék előnyben.

Kiszállítási szolgáltatásunk esetén kérem az alábbi dátumokat legyen kedves figyelembe venni:
Rendelés leadás javasolt utolsó napja
(várhatóan karácsony előtti szállítással, munkanapokon 13:00 előtt beérkező rendelés esetén):
GLS házhozszállítás: Rendelje meg december 21-ig, 1390 Ft
GLS csomagpont, csomagautomata: Rendelje meg december 20-ig, 890 Ft
Foxpost csomagautomata: Rendelje meg december 19-ig, 890 Ft

Természetesen a fenti határidő után leadott rendeléseket is a fent leírtak szerint feladjuk, de azok megérkezése az ünnepek előtt nem minden esetben biztosítható.

Minden kedves vásárlónknak Boldog Békés Karácsonyt és Sikerekben Gazdag Új Évet kívánunk!

A kavearuhaz.hu csapata

SZÁLLÍTÁSI DÍJ GLS FUTÁRSZOLGÁLATTAL ORSZÁGOSAN: 1390 FT
SZÁLLÍTÁSI DÍJ CSOMAGPONTRA ORSZÁGOSAN: 890 FT
INGYENES SZÁLLÍTÁS 50 000 FT RENDELÉSI ÖSSZEG FELETT
UTÁNVÉTES FIZETÉS ESETÉN KEZELÉSI KÖLTSÉG: 390 FT