Blog

Valentin napi ajándékötletek kávéimádóknak

Egy gyönyörű virágcsokor, a kedvenc parfümje, kettesben elköltött vacsora, egy erotikus masszázs mind-mind szuper (de talán kevésbé személyes) meglepetés Valentin napra. Ha szereti a kávét van néhány ennél személyre szabottabb, izgalmasabb Valentin napi ajándékötletünk. Nézd csak!

Miért pont kávés ajándékötlet?

Mert a kávé szenvedély, ízélmény, varázslatos kikapcsolódás. Összegyűjtöttünk néhány nagyszerű Valentin-napi ajándékot, amelyek segítségével a kávé romantikáját is becsempészheted a február 14-be (és varázsolhatsz ünnepnapot ebből a hétköznapból)

Barista workshop

A barista workshop egyszerre ízélmény, új tudás és jó „buli”. A barista workshop általában azzal kezdődik, hogy tanultok egy keveset a kávéról magáról (akár teljesen kezdőként is nyugodtan elmehetsz), gyakran a program része a cupping, a kávékóstolás (igen, ilyenkor érzed majd a kávé savasságát, gyümölcsösségét, édességét) és akár a latte art – azaz a tejhabkészítés – alapjáig is eljuttok. Egy barista workshop lenyűgöző kávéélmény lehet a kávéimádónak!

Kávékészítő kiegészítő

Ha a szenvedélye (vagy legalább is nagyon szereti) a kávét, akkor szuper ötlet egy olyan kávékészítő, amit még nem szerzett meg, de amivel jobb, izgalmasabb vagy éppen érdekesebb ízű kávékat tud készíteni. Bevalljuk, hogy ezek kivétel nélkül kütyük, technikai eszközök: tejhabosítók, tejkiöntők, barista kellékek. Óvatosan válassz, ne ragadjon el a hév, nemrég azt vettük észre, hogy valaki „barista mérleg”-ként árul egy egyszerű konyhai mérleget.

Fedezzetek fel új ízeket

A kávé önmagában is finom, de már van arra lehetőséged, hogy akár kávézó-ízélményt is kipróbálhasd otthon. Nézd meg a weboldalunkat még tart a Mantaro szemeskávé + Monin szirupok összecsomagolása, szuper árért. Lepd meg egy ilyen szettel (3990 forintért 2 féle Monint és kávét is találsz a szettben) szuper Valentin napi ajándék lehet, hiszen új ízeket, élményt ajándékozol.

Süss neki egy kávés sütit

Igen, picit agyonromantikázottnak tűnik, de miért ne lenne az, hiszen Valentin nap van, nemigaz? Vannak olyan kávés sütik, amiket gyorsan és különösebb előképzettség nélkül el tudsz készíteni. Megkóstolja, megérzi a kávé ízét, imádni fogja. És téged is.
Persze, rendelhetsz neki egy olyan kávét is tőlünk, amit már régen ki akart próbálni, de eddig nem tette meg. Ismerd meg a finom kávéinkat és lepd meg őt egy igazán különlegessel

Vélemény, hozzászólás?