Blog

Az 5 legízletesebb Pellini kávé

A Pellini kávék a kiváló minőség és a tökéletes íz szinonimái. Tipikus olasz, mely a legmesszebb menőkig odafigyel arra, hogy kizárólag a legszebb, legjobban pörkölt kávészemekből készítsék a kávéikat. Mindegyik egyedi karakterrel bír, így biztosítva a kávézás élményének felejthetetlen pillanatait. Ismerd meg a (szerintünk) top 5 Pellini kávét!

A Pellini kávék története

A Pellini kávé története 1922—ben kezdődött Veronában (Rómeó és Júlia városában), ahol a Pellini család egy kifejezetten erős ízvilágú, komplex kávét álmodott meg. Nem volt túl nehéz dolguk, hiszen az alapítók kezdetben gyógyszerészként dolgoztak, és pontosan tudták, hogy a kávékészítés is precizitást és szenvedélyt igényel.

A márka hamar népszerű lett Olaszországban, és az évek során nemzetközileg is ismertté vált. A cég ma is hűen ragaszkodik az eredeti értékekhez: a kávészemek gondos kiválasztása, a hagyományos pörkölési technikák és az egyedi receptek teszik különlegessé termékeiket.

Az olasz kávéhagyomány

És persze még valami. Az olasz kávéhagyomány. A Pellini kávé pörkölői és kávészakértői pontosan tudták, hogy az olasz kávézás életstílus. Az olaszok naponta többször kávéznak és minden kávénak megvan a maga ideje: a reggeli eszpresszó, az ebéd utáni ristretto vagy délutáni cappuccino a mindennapok része. Az igazi olasz kávézókban a kávéfőzés művészet, ahol a baristák mesterien készítik el az italokat.

Íme a top 5 Pellini mestermű.

Pellini Aroma Oro Gusto Intenso

A Pellini Aroma Oro Gusto Intenso intenzív aromájáról és gazdag ízvilágáról ismert. A 100% arabica kávészemekből készült keverék tökéletes választás azoknak, akik erőteljes és kiegyensúlyozott ízt keresnek. A pörkölés kiemeli a kávé természetes édességét, ami lágy, de karakteres ízt kölcsönöz neki. Minden korty egy kis Olaszország! Ha szereted a karakteres, erős ízű kávét máris kattints: https://kavearuhaz.hu/termek/szemes_kave/pellini/pellini-aroma-oro-gusto-intenso-szemes-kave-1kg/

Pellini Break Rosso

A Pellini Break Rosso nemrégiben új csomagolásban jelent meg, de a kávé minősége változatlan maradt. Káprázatos, kiváló. Ez a közepes pörkölésű kávékeverék főként robusta szemekből áll, így erősebb, testesebb ízvilágot biztosít. Ideális a nap energikus indításához, és különösen ajánlott tejjel, például lehet egy erős cappuccino alapja. Itt ismerheted meg jobban: https://kavearuhaz.hu/termek/szemes_kave/pellini/pellini-break-rosso-szemes-kave-1kg/

Pellini Espresso Bar Vivace

Ha szereted az intenzív és krémes eszpresszót, akkor a Pellini Espresso Bar Vivace a tökéletes választás. Ez a kávékeverék ideális minden eszpresszó kedvelő számára, mivel mély ízjegyei vannak, melyeket a gazdag crema koronáz meg. A robusta és arabica keveréke tökéletes harmóniában van, amitől az ital egyaránt erőteljes és sima.
Ismerd meg jobban: https://kavearuhaz.hu/termek/szemes_kave/pellini/pellini-espresso-bar-vivace-szemes-kave-1kg/

Pellini La Crema del Caffè

A La Crema del Caffè a nevéhez híven krémes, lágy és kifinomult ízvilágú kávé. Az arabica és robusta szemek tökéletes kombinációja selymes textúrát és hosszan tartó lecsengést biztosít. Akkor lesz a te kávéd, ha szereted a krémes, kiegyensúlyozott kávékat. Ha őt választanád: https://kavearuhaz.hu/termek/szemes_kave/pellini/pellini-la-crema-del-caffe-aroma-e-gusto-szemes-kave-1kg/

5. Pellini Top

Nomen est omen. A Pellini Top igazi prémium kávé, amely 100% arabica szemekből készül. Finom, elegáns ízvilágával és alacsony koffeintartalmával azoknak ajánljuk, akik harmonikus, lágy kávéra vágynak. A lassú pörkölés és a gondos válogatás garantálja, hogy minden csésze igazi élmény legyen. Nézd: https://kavearuhaz.hu/termek/szemes_kave/pellini/pellini-top-szemes-kave-1kg/

Ha még nem próbáltad ki az eredeti olasz Pellinit, akkor tedd meg most. A hatalmas kínálat a többféle, különböző intenzitású íz miatt biztosan megtalálod a neked megfelelőt.

Vélemény, hozzászólás?