1–18 termék, összesen 161 db

Angels’ Caffé Bar szemes kávé (1kg)

2.590 Ft (ÁFA-val)
Étcsokoládés robusta keverék.

Angels’ Oro szemes kávé (1kg)

3.990 Ft (ÁFA-val)
Angel’s Coffee Oro minőségi szemeskávé. 50% arabica, 50% robusta keveréke. Minőségi, finom, karakteres íz jellemzi.

Aster Bunna Medium szemes kávé (1kg)

9.990 Ft (ÁFA-val)
Etiópia nagymúltú, klasszikus kávéja! Az Aster Bunna brand közel 25 éves múltra tekint vissza, ennek köszönhetően Afrika egyik legrégebbi és legmegbízhatóbb márkája. A családi vállalkozást ma is az alapító, Aster Mengesha vezeti fiával, Dawit Degu-val. A cég számára fontos a női szerepvállalás, ezért többnyire női dolgozók segítik a kávé útját generációk óta. Minőségi pörkölt blend kávéikkal nem csak Etiópia szerte, de világszinten is nagy elismerésre tettek szert. Közepes pörkölés, klasszikus ízjegyek.

Bosalbe Blues szemes kávé (1kg)

7.090 Ft (ÁFA-val)
Mosott Arabica kávékból és a legjobb mosott ázsiai Robusta kávékból áll, az édesség és a test tökéletes és kiegyensúlyozott keverékét képviseli. Az afrikai mosott Arabica különösen illatossá teszi, és különösen tartós csokoládés utóízt ad a kávénak. Az alapanyag körültekintő megválasztása, a közepes/intenzív pörkölési folyamattal kombinálva kiemeli annak édességét és eleganciáját, miközben rendkívül testessé teszi. A krém megjelenése mogyorós, világos csíkokkal, némi mahagóni árnyalattal társul, tartós és sűrű. Az illata gazdag és elegáns, csokoládé és virágok illata keveredik az illatos kenyérre jellemző pirított illattal. Kiegyensúlyozott íz, telt és bársonyos utóíz, amely a csokoládéra emlékeztet.

Bosalbe Deca koffeinmentes szemes kávé (1kg)

8.690 Ft (ÁFA-val)
A legjobb mosott Arabica kávékból, valamint mosott ázsiai Robusta kávékból áll, ideális keverék azok számára, akik soha nem akarják megfosztani magukat az eszpresszó élvezetétől. Rendkívül alacsony koffeintartalom (átlagosan kevesebb, mint 0,05%), emellett könnyű a gyomornak is, mivel alacsony savtartalmú. A szigorú alapanyag-választásnak és a kifinomult koffeinmentesítési eljárásnak köszönhetően olyan magas minőséget ér el, hogy az íze megkülönböztethetetlen a koffeines kávétól. A különösen intenzív pörkölés és a piacon elérhető legjobb Robusta teljes és kiegyensúlyozott keveréket alkot. A krém színe mogyorós, a mosott Arabica fajtákra jellemző világosabb csíkokkal. A krém tartóssága jó, a textúrája nagyon finom, tartóssága közepes. Az illat intenzitása közepes, virágos és csokoládés hatással. Az ízek kiegyensúlyozottak, a test bársonyos; utóíze mérsékelten tartós, fűszeres és virágos érzetekkel, illatos kenyér alappal.

Bosalbe Jazz szemes kávé (1kg)

6.190 Ft (ÁFA-val)
A legjobb válogatott afrikai és ázsiai Robusta kávékból áll, brazil Arabicával párosítva, az erő és a test tökéletes kombinációját képviseli. Az egyes fajtaválasztásra fordított figyelem, a közepesen intenzív pörköléssel kombinálva ideálissá teszi étkezés utáni fogyasztásra. A krém tartós, sűrű, intenzív mogyoró színű, sötétebb tükröződésekkel, néha mahagónira emlékeztet. Az illata intenzív és erőteljes, jellegzetes kenyér és keserű kakaó aromával. Az ízek egyensúlya jó, az utóíz különösen tartós, telt és szirupos, édeskés aláfestéssel.

Bosalbe Rock szemes kávé (1kg)

8.490 Ft (ÁFA-val)
Kizárólag a legjobb kávékból készült. A natúr és mosott Arabica a tökéletes keverék a szakemberek számára. Édes és elegáns, ellenőrzött alapanyagból, közepes/intenzív pörkölés, rendkívül kiegyensúlyozott és kifinomult ízvilág. A krém színe mogyoró, vöröses és mahagóni tükröződésekkel, világosabb csíkokkal. A krém tartóssága kiváló, közepesen sűrű. Az illata intenzív és kellemes, csokoládé, gyümölcsös és virágos jegyekkel. Az ízek kiegyensúlyozottak, a test kerek, bársonyos; az utóíz telt és kitartó, fűszeres és virágos érzetekkel, melyek a csokis és pirított illatos kenyérrel keverednek.

Bosalbe Soul szemes kávé (1kg)

7.690 Ft (ÁFA-val)
A legjobb természetes és mosott Arabica kávékból, mosott ázsiai Robusta kávéból áll, ideális keverék azon szakemberek számára, akik édes és testes kávét keresnek. Az alapanyag kiválasztására fordított figyelem és a közepes/intenzív pörkölésnek köszönhetően kifinomultság és testesség tekintetében tökéletesen kiegyensúlyozott. A krém színe mogyoró, vöröses és mahagóni tükröződésekkel, világosabb csíkokkal. A krém tartós és sűrű, textúrája finom. Az illata intenzív és kellemes, keserű és virágos kakaó árnyalataival, pirított kenyér alappal. Az íz kiegyensúlyozott, testes, az utóíz kielégítő és tartós, fűszeres és virágos érzetekkel, melyek a csokis és pirított illatos kenyérrel keverednek.

Bravos Classic Espresso Rosso szemes kávé (1kg)

2.390 Ft (ÁFA-val)
A Bravos Espresso Rosso a legújabb fejlesztésű családtag. Tüzes jellegét a testes ízvilága és az intenzív pörkölés ideális egyensúlya adja.

Bravos Classic Espresso szemes kávé (1kg)

2.390 Ft (ÁFA-val)
A Bravos Classic Espresso, amely egy igazán olaszos aromájú kávé, mely több kontinens válogatott kávészemei által nyeri különleges ízvilágát.

Bravos Classic Mild szemes kávé (1kg)

2.390 Ft (ÁFA-val)
Az új Bravos Classic Mild finom ízvilágát és harmonikus aromáját a világos, lágy pörkölésnek és a dél-amerikai termőterületekről gondosan válogatott kávészemeknek köszönheti.

Bravos Classic szemes kávé (1kg)

2.390 Ft (ÁFA-val)
A magyar háztartásokban jól ismert, népszerű Bravos Classic a család legidősebb tagjaként a klasszikus ízek kedvelőit szólítja meg.

Caffé Vergnano 1000 Espresso Extra Dolce szemes kávé (1kg)

11.990 Ft (ÁFA-val)
A Vergnano Espresso Extra Dolce 1000 keverék rendkívül intenzív aromával és kellemes, édes ízzel.

Caffé Vergnano 600 Espresso Classico szemes kávé (1kg)

8.490 Ft (ÁFA-val)
Határozott, erős kávékeverék azok számára, akik kedvelik a merészebb, kerek ízeket, az intenzív kávé utóízt.

Caffé Vergnano 700 Espresso Ricco szemes kávé (1kg)

9.290 Ft (ÁFA-val)
Igazi összetéveszthetetlen olasz kávékeverék, amelyet a kiváló minőségű india robusta tesz felettébb krémessé.

Caffé Vergnano 800 Espresso Crema szemes kávé (1kg)

10.190 Ft (ÁFA-val)
Ízletes, selymes kávé azoknak, akik kedvelik a könnyed, ám aromagazdag kávékat.

Caffé Vergnano 900 Espresso Dolce szemes kávé (1kg)

10.890 Ft (ÁFA-val)
A Caffé Vergnano legkedveltebb klasszikus kávékeveréke. Ideális egyensúly a testességben és a bársonyos krémben.

Caffé Vergnano Antica Bottega szemes kávé (1kg)

5.890 Ft (ÁFA-val)
Az Antica Bottega egy finom aromájú Arabica kávé. Lassú pörkölésű, ami könnyű, kellemes ízet ad neki.